Beieren

De Vrijstaat Beieren is qua oppervlakte de grootste deelstaat gelegen in het zuidoosten van de Bondsrepubliek Duitsland. De hoofdstad van Beieren is München.
Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D) Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D) Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D)

Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D)

De huidige gebouwen van de molen dateren uit 1869. In 2005 zijn ze geheel vanaf de fundamenten gerestaureerd en gemoderniseerd. De Vogt-Mühle heeft een appartementencomplex, een avonturenspeelplaats, een kinderboerderij, een parkeerterrein, een speelschuur, en weides en een bos. Bovendien stroomt het riviertje de Biber door ons terrein!

 • Hits: 1710
Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D) Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D) Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D)

Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D)

Met de natuur-in de natuur
Op onze biologische boerderij beleeft u uw vakantie in harmonie met de natuur. Zonnig appartement met weids uitzicht, bijzonder mooi gelegen op een heuvel in het Mindeldal. Groot terras, wandel-, fiets- en zwemmogelijkheden, koeien voeren. Toeristische bestemmingen: Legoland, Augsburg, Ulm, München, koninklijke paleizen, Bodensee, Alpen….

 • Hits: 1702

Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D) Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D)

Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D)

Fraai driesterrenlandhotel, gunstig gelegen m.b.t. de verkeersvoorzieningen, vlakbij de Duitse snelwegen A7 en A8. In onze knusse gastruimtes en in de authentieke kastanjebiertuin verwennen wij u met de traditionele Beiers-Zwabische keuken. Wij kijken uit naar uw komst.

 • Hits: 1512
Ferienwohnung Schönfeldjoch - Bayrischzell - Beieren (D) Ferienwohnung Schönfeldjoch - Bayrischzell - Beieren (D)

Ferienwohnung Schönfeldjoch - Bayrischzell - Beieren (D)

Wij verhuren een 95 m² grote vakantiewoning met een woonkamer met authentieke Beierse houtkachel, een keuken en drie aparte slaapkamers.

 • Hits: 1451

Ferienwohnung Hörger - Maierhöfen - Beieren (D) Actief: 20-08-2017 Actief: 12-08-2017

Ferienwohnung Hörger - Maierhöfen - Beieren (D)

Wat leuk dat u zich voor onze vakantiewoning interesseert!
Aankomen - ontspannen - energie tanken!

 • Hits: 1183
Boutique Hotel Adara - Lindau - Beieren (D) Actief: 10-02-2018 Boutique Hotel Adara - Lindau - Beieren (D)

Boutique Hotel Adara - Lindau - Beieren (D)

Binnen de keten van boetiekhotels is het in 2014 opgerichte Adara hotel in het hart van de oude binnenstad van Lindau een klasse apart. Hier is niets doorsnee, alles is met een persoonlijke 'touch' en veel aandacht voor detail ingericht. Elke kamer is uniek en oorspronkelijk, een sieraad voor het oog. Geniet, terwijl u uitkijkt over de daken van het oude centrum, van het bijzondere design en comfort op het hoogste niveau. Ook op culinair gebied streeft het Adara er vol overgave naar u steeds weer met compromisloze kwaliteit en grote creativiteit te verrassen.

 • Hits: 1136

Ferienwohnung Becker - Ebratshofen - Beieren (D) Actief: 19-02-2018 Ferienwohnung Becker - Ebratshofen - Beieren (D)

Ferienwohnung Becker - Ebratshofen - Beieren (D)

De Duitse Allgau: bergen en wandelen! Onze nieuwe, hoogwaardige en liefdevol ingerichte, familievriendelijke vakantiewoning - met sauna - ligt op een rustige locatie.

 • Hits: 1130
Ferienwohnung-Sonnenstrasse - Lengenfeld - Beieren (D) Ferienwohnung-Sonnenstrasse - Lengenfeld - Beieren (D)

Ferienwohnung-Sonnenstrasse - Lengenfeld - Beieren (D)

Heerlijk ontspannen tussen Ammersee en Lech. Geniet van onze comfortabele en gezellige vakantiewoning!

 • Hits: 1052

Victory Hotel Therme - Erding - Beieren (D) Victory Hotel Therme - Erding - Beieren (D)

Victory Hotel Therme - Erding - Beieren (D)

Kom aan boord van het Victory Therme Hotel in Erding en beleef met uw partner of familie een heerlijk relaxte wellnessvakantie in de grootste thermen ter wereld.

 • Hits: 1007
Victory Gästehaus - Erding - Beieren (D) Victory Gästehaus - Erding - Beieren (D)

Victory Gästehaus - Erding - Beieren (D)

Besluit uw wellnessbeleving in de thermen van Erding met een overnachting in het vlakbij gelegen Victory Gästehaus. Hier overnacht u aan de oever van de Beierse Südsee.

 • Hits: 979

Lausanne Tours - Missen-Wilhams - Beieren (D) Lausanne Tours - Missen-Wilhams - Beieren (D)

Lausanne Tours - Missen-Wilhams - Beieren (D)

Vakantiepark Oberallgäu ligt op 950 m hoogte op een prachtige berghelling in het luchtkuuroord Missen-Wilhams in Beieren. Hier vindt u liefdevol ingerichte, comfortabele vakantiewoningen van verschillende grootte voor 2-8 personen. Op het park bevindt zich ook een mooi overdekt zwembad met sauna.

 • Hits: 974
Ferienwohnung AKTIV Landhaus - Missen-Wilhams - Beieren (D) Ferienwohnung AKTIV Landhaus - Missen-Wilhams - Beieren (D) Ferienwohnung AKTIV Landhaus - Missen-Wilhams - Beieren (D)

Ferienwohnung AKTIV Landhaus - Missen-Wilhams - Beieren (D)

…..daar, in het lage zuiden, in de prachtige regio Allgäu – daar vindt u tijd voor u zelf en uw familie – actieve wandelingen door glinsterende sneeuw of gewoonweg tussen de vroege, bont gekleurde lentebloemen onder de eerste zonnestralen van de warme voorjaarszon uw geest tot rust laten komen.

 • Hits: 944

Ferienhaus „Reiteralpe“ - Ramsau - Beieren (D) Ferienhaus „Reiteralpe“ - Ramsau - Beieren (D)

Ferienhaus „Reiteralpe“ - Ramsau - Beieren (D)

“Willkommen Dahoam”, dat is Beiers voor “Welkom bij ons thuis”, in ons Gasthaus aan de idyllische Hintersee bij het nationale park Berchtesgaden.

 • Hits: 924