Schwaben

Zwaben is een gebied in Zuid-Duitsland, dat in elk geval de oostelijke helft van Baden-Württemberg en een strook Beieren ten westen van de Lech omvat.
Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D) Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D) Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D)

Vogt-Mühle - Roggenburg - Bayern - Schwaben (D)

De huidige gebouwen van de molen dateren uit 1869. In 2005 zijn ze geheel vanaf de fundamenten gerestaureerd en gemoderniseerd. De Vogt-Mühle heeft een appartementencomplex, een avonturenspeelplaats, een kinderboerderij, een parkeerterrein, een speelschuur, en weides en een bos. Bovendien stroomt het riviertje de Biber door ons terrein!

  • Hits: 1710
Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben  Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D) Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben  Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D) Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben  Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D)

Biolandhof Ritter - Balzhausen - Bayerisch Schwaben Günzburg (Legoland) Unterallgäu (D)

Met de natuur-in de natuur
Op onze biologische boerderij beleeft u uw vakantie in harmonie met de natuur. Zonnig appartement met weids uitzicht, bijzonder mooi gelegen op een heuvel in het Mindeldal. Groot terras, wandel-, fiets- en zwemmogelijkheden, koeien voeren. Toeristische bestemmingen: Legoland, Augsburg, Ulm, München, koninklijke paleizen, Bodensee, Alpen….

  • Hits: 1702

Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D) Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D)

Neumaiers Hirsch Braugasthof & Hotel*** - Attenhofen - Bayern - Schwaben (D)

Fraai driesterrenlandhotel, gunstig gelegen m.b.t. de verkeersvoorzieningen, vlakbij de Duitse snelwegen A7 en A8. In onze knusse gastruimtes en in de authentieke kastanjebiertuin verwennen wij u met de traditionele Beiers-Zwabische keuken. Wij kijken uit naar uw komst.

  • Hits: 1512
Hermann’s Dorfidylle - Wechingen - Allgäu/Bayrisch Schwaben, Landkreis Donau-Ries (D) Actief: 29-01-2017 Hermann’s Dorfidylle - Wechingen - Allgäu/Bayrisch Schwaben, Landkreis Donau-Ries (D)

Hermann’s Dorfidylle - Wechingen - Allgäu/Bayrisch Schwaben, Landkreis Donau-Ries (D)

Onze boerderij is niet meer in bedrijf. De kippen wonen in de boomgaard. Op het erf is er voor de kinderen een speelhuis met een zandbak en daarnaast een zitgelegenheid om heerlijk te vertoeven en ontspannen. Op het sportveld bevinden zich een trapveldje, een tennisbaan en een speelplaats. In de rivier de Wörnitz kan gezwommen worden. Fietsen, hiken, Nordic Walking of gewoon lekker wandelen in het vlakke land. Drie grotere steden in de directe omgeving.

  • Hits: 1188